Hesabım
USD
SEPETİNİZ 1 ÜRÜN - $0.00
Anasayfa Özel Günler 21 Mart – Uluslararası Irk Ayrımı ile Mücadele Günü

21 Mart – Uluslararası Irk Ayrımı ile Mücadele Günü

- SFPTurkiye Editor

Uluslararası Irk Ayrımı ve Mücadele Günü, her yıl 21 Mart’ta kutlanan bir BM günüdür. Bu gün, ırk ayrımı ve ayrımcılığın sona erdirilmesi için uluslararası toplumun çabalarını vurgulamak ve bu konuda farkındalık yaratmak amacıyla düzenlenir.

Irk ayrımı ve ayrımcılık, dünya genelinde hala yaygın bir sorun olmaya devam ediyor. Bu tür davranışlar, insanların sosyal, ekonomik ve politik haklarına erişimlerini sınırlayabilir ve hayatlarının her alanında maruz kaldıkları ayrımcılık nedeniyle zorluklar yaşamalarına neden olabilir.

Uluslararası Irk Ayrımı ve Mücadele Günü, insanların eşitliği ve adaleti sağlamak için mücadele etme konusundaki kararlılıklarını arttırmak için bir fırsattır. Bu gün, insanların farklı kültürler arasındaki benzerlikleri ve farklılıkları kutlamalarına ve herkesin eşit haklara sahip olduğunu vurgulamalarına yardımcı olur.

https://www.sfpturkiye.com

http://sfpturkey.com.tr

satis@sfpturkey.com.tr

info@sfpturkey.com.tr

https://gigacomturkey.com

https://gemaxxnetwork.com

02122705732 – 02122705737

#IrkAyrimiylaMucadeleGunu #InternationalDayForTheEliminationOfRacialDiscrimination #FightAgainstRacism #NoToRacism #EndRacialDiscrimination #SayNoToRacism #StandUpToRacism #sfpturkey #sfpturkiye #SFPTURKEY #SFPTürkiye

Related Posts

Yorumunu kaldır