Hesabım
USD
SEPETİNİZ 1 ÜRÜN - $0.00
Anasayfa Ürün Tanıtımı Neden SFP Türkiye?

Neden SFP Türkiye?

- SFP Türkiye
SFP Türkiye

SFP Türkiye’yi tercih etmek için birçok neden var. Sizin için bunları sıraladık ve bizi tercih ettiğinizde yaşayacağınız ayrıcalıkları sunduk.

Neden SFP Türkiye

Kalite Odaklılık

Bir ürünü de bir hizmeti de müşterinin gözünde yüceltmek kalite odaklılıkla doğru orantılıdır. SFPTürkiye’yi kaliteli yapan nedir?

Materyal Kalitesi

Yüksek kalite her zaman başarılı bir girişimin anahtarı olmuştur, Bu sebeple geri dönüştürülmüş, kalitesiz veya atık materyalleri kullanan üreticilerle çalışmıyor, malzeme kalitesinden kesinlikle ödün vermiyoruz.

Hizmet Kalitesi

Yüksek standartlarda hizmet anlayışını müşterilerimize hissettirmek, operasyonlarımızın her aşamasında kalite standartlarımızı yükselterek müşteri beklentilerini koşulsuz sağlamaya çalışıyoruz. %100 ürün değişim garantisi ile müşterimizin güvenini sağlamaya çalışıyoruz, ve her zaman koşulsuz müşteri memnuniyeti hedefliyoruz.

Personel Kalitesi

Bizi öne çıkaran etkenlerin başında bizi oluşturan amatör ruhlu ama profesyonel bir ekip gelmekte. Sadece en iyilerden oluşan ekibimizle kaynaklarımızı büyütüp geliştirmeyi başardık ve daha da ileri gitmek için çalışıyoruz.

Müşteri Odaklı Hizmet

SFPTürkiye olarak biz, müşteri odaklı hizmeti ilke edinmiş, müşteri nazarında farkı yaratmak için müşteriye özel çözümler, teknolojisi yenilenmiş bir e-ticaret altyapısı ve müşteriye her zaman hızlı geri dönüşü hedefliyoruz.

Özelleştirme

Tüm fiber optik modüllerimiz, müşterilerin istek ve ihtiyaçlarına göre hazırlanarak, ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılar. Sisteminizi hızlı ve doğru şekilde kurmak için tedarikçinizden de hızlı ve özelleştirilmiş hizmet almak gerekmektedir.

Teknoloji Desteği

Bir mühendislik firması, dağıtımcı, uzman veya son kullanıcı da olsanız, bizimle çalışırken alacağınız teknik destek, optik fiber transceiver çözümleri ve tamamlayıcı ürünlerimizin sizin pazardaki rekabetinizi güçlendireceğinden şüpheniz olmasın.

Hızlı Geri Dönüş

Müşterilerimize her zaman en kısa sürede ulaşarak isteklerini karşılamak için SFPTürkiye olarak her an ulaşılabilir olmak için çalışıyoruz.

Rekabetçi Fiyat Politikası

İyi fiyatlara ulaşmanız için minimum sipariş adetlerini yakalamak zorunda değilsiniz.. SFPTürkiye sizi projelerinizde rekabetçi kılar.

Fiyat Avantajı

Ürünlerimizi düşük maliyetlerle sizlere temin etmek için biz de maliyetlerimizi kıstık ve yüksek kaliteye uygun fiyatlarla ulaşmanızı sağlamayı amaçladık.

Toptan Satış

Yıllardır süregelen altyapı projeleri uygulaması uzmanlığımız, ithalat ve ürün yönetimindeki tecrübemiz bize toptan satış felsefesini ve müşteri ihtiyaçlarını doğru analiz etme fırsatı sunmaktadır.

Hızlı Teslimat

Genelde siparişler 2 iş günü içerisinde kargoya hazırlanır. Firmamız anlaşmalı kargo şirketimiz aracılığıyla ürünleri adresinize göndermektedir. Teslim zamanlarını takip etmek için bilgisayar tabanlı kontrol ve yönetim sistemleri kullanıyoruz. 3-5 iş günü içerisinde Türkiye genelinde sizlere ulaştırmayı amaçlıyoruz.

www.sfpturkiye.com

www.sfpturkey.com.tr

satis@sfpturkey.com.tr

info@sfpturkey.com.tr

gemaxxnetwork.com

gigacomturkey.com

02122705732 – 02122705737

Related Posts