Hesabım
USD
SEPETİNİZ 1 ÜRÜN - $0.00
Anasayfa Ürün Tanıtımı 100% Değişim Garantisi

100% Değişim Garantisi

- SFP Türkiye
%100 Değişim Garantisi

Neden Her Markayla Uyumlu SFP ve SFP+ Kullanılmalı ve Neden %100 Değişim Garantisi

Günümüzde, bütün dünyada popüler olan fiber optic alıcı/verici modüller, özellikle SFP ve SFP+, transceiver adıyla genel olarak adlandırılan ürünler içinde telekomünikasyonda ve data iletişimi uygulamalarında en çok kullanılan modüllerdendir. Küçük boyutları ve farklı tiplerde ulaşılabilir olmaları nedeniyle gereken optic erişime single-mod (tek modlu) veya multi-mod (çok modlu) kullanarak kullanıcıların en uygun alternatifi seçmesine olanak sağlar. Ağ için çok büyük önemleri olduğundan, üreticiler kullanıcıların isteklerini karşılamak için çok farklı türlerde SFP ve SFP+ modülleri tasarlamış, taşınabilir SFP ve SFP+ alıcı/vericiler (optical module) dahil SFP ve SFP+ modülleri satın alınırken orjinal marka uyumlu (compatible SFP) modüller de göz önünde bulundurulmalıdır. Örneğin SFP (1 gigabit) ve SFP+ (10 gigabit) modüllerini örnek alırsak, üreticinin  marka ürünü ile OEM üretim olan ve bu markaya uyumlu modülü etiketi olmadan ayırt ayırt etmek neredeyse imkansıza yakındır. Bunun sebebi aslında ikisinin aslında aynı ürün olmasıdır. Bu alıcı/vericilerin (transreceiver) içerisinde kullanılan opto-elektronikler yüksek fiyatlı markaların kullandığının aynısıdır ve aynı dağıtıcılardan alınmıştır. Bu nedenle, SfpTurkiye.com tarafından sunulan %100 değişim garantisi ile OEM fiber optik transceiver ürünlerin marka segmentinden eksik olan pazarlama ayağı güçlendirilerek, müşteriye güven ortamı sağlanmaktadır.

Neden her markaya uyumlu SFP ve SFP+ modül kullanmalıyız?

Bir ürün satın alınırken pek çok element göz önünde bulundurulur, fiyatı, fonksiyonları, kapasitesi vs.

Uyumlu SFP ve SFP+ almanın iki temel sebebi aşağıda listelenmiştir

Maliyet

SFP ve SFP+ hakkında çok temel bilgiler ile bu iki ürünün ağ iletişiminin, göz ardı edilemeyecek parçaları oldukları ortadadır. Bu noktada en büyük sorun maliyetlerin hala çok yüksek olması ve kullanıcıların transceiver modüllerine uygun fiyatlara ulaşamamasıdır.

Eğer Cisco, Finisar veya Dell gibi marka transceiverlar tercih edilirse bunların çok maliyetli olduğu görülecektir, hele piyasada bunların yarı fiyatına bulunan muadil ürünler bulunabilirken

Uyumluluk

Her transceiver modül kendine özgü olup, bilgilerini EEPROM’da saklar, SFP ve SFP+ ürünler de aynı şekilde çalışır. Uyumlu SFP ve SFP+’lar da aynı donanımı ve teknolojiyi kullanır. Uyumlu ürünler orjinal ürünler ile birebir uyum sağlar.

Sonuç

Artan transceiver talepleri nedeniyle daha uygun fiyatlı ve yüksek uyum özellikle uyumlu SFP ve SFP cihazların tercih edilme oranı artıyor. Her ürün tek tek test edilerek uyumlulukları deneniyor ve hemen hemen her module uygun ürün aralıklarıyla her talebe göre bir SFP ve SFP+ ürün bulmak mümkün.

 

www.sfpturkiye.com

www.sfpturkey.com.tr

satis@sfpturkey.com.tr

info@sfpturkey.com.tr

gemaxxnetwork.com

gigacomturkey.com

 

02122705732 – 02122705737

Related Posts