Hesabım
USD
SEPETİNİZ 1 ÜRÜN - $0.00
Anasayfa Özel Günler 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK ÇOCUK BAYRAMI

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK ÇOCUK BAYRAMI

- SFPTurkiye Editor

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin ilk başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, bize bu vatanı armağan eden tüm şehit ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyor, tüm çocuklarımızın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyoruz.

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bir bayramdır. 23 Nisan 1920’de Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışıyla ilan edilen milli egemenlik ve bağımsızlık ruhunun, geleceğin temsilcisi olan çocuklara armağan edilmesi kararlaştırılmıştır.

 

Bugün, Türkiye’de ve Türk diasporasında kutlanan bu bayram, çocukların özel olarak ilgi gördüğü ve onların geleceğin teminatı olduğunun vurgulandığı bir gündür. Türkiye’de bu özel gün, okullarda ve çeşitli etkinliklerde kutlanır ve çocuklar için çeşitli etkinlikler düzenlenir. Bu etkinlikler arasında çocuk şenlikleri, yarışmalar, konserler, tiyatro oyunları ve spor etkinlikleri bulunur.

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, çocuklara özgürlük, eşitlik, demokrasi ve milli birlik gibi değerleri öğretmek için bir fırsattır ve her yıl büyük bir coşkuyla kutlanır.

 

https://www.sfpturkiye.com

http://sfpturkey.com.tr

satis@sfpturkey.com.tr

info@sfpturkey.com.tr

https://gigacomturkey.com

https://gemaxxnetwork.com

02122705732 – 02122705737

 

#23Nisan #UlusalEgemenlikVeÇocukBayramı #MustafaKemalAtatürk #Türkiye #ÇocukBayramı #Eğitim #Özgürlük #Eşitlik #Demokrasi #MilliBirlik #Şenlikler #Yarışmalar #Konserler #Tiyatro #Spor #Coşku #Kutlama #Anma #Hatıra

 

Related Posts

Yorumunu kaldır