Hesabım
USD
SEPETİNİZ 1 ÜRÜN - $0.00
Anasayfa Kampanyalar AĞUSTOS AYI BOYUNCA 1. KALİTE MEDİA CONVERTERLARIMIZ LANSMANA ÖZEL FİYATLARIYLA SİZLERLE

AĞUSTOS AYI BOYUNCA 1. KALİTE MEDİA CONVERTERLARIMIZ LANSMANA ÖZEL FİYATLARIYLA SİZLERLE

- SFPTurkiye Editor

AĞUSTOS 2023 KAMPANYA KOŞULLARI

  • SFPTÜRKİYE/SFPTURKEY markaları, SFPTURKEY Elektronik İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi’nin Türk Patent Enstitüsü onaylı tescilli markasıdır. SFPTÜRKİYE/SFPTURKEY markalı ürünlerimiz CE, FC, RoHS sertifikalarına sahiptir.
  • Ürünlerimiz 3 yıl %100 değişim garantilidir.
  • Kampanya ürünleri;
Ürün Tipi Liste Fiyatı (KDV Hariç) Kampanya Fiyatı (KDV Hariç)
10/100/1000M 850nm MM SC DX Media Conv. (SFPTURSMM052SCD1C ) 40 Usd 24 Usd
10/100/1000M 1310nm SM 20km SC DX Media Conv. (SFPTURSSM0202SCD1C) 40 Usd 24 Usd
10/100/1000M Sfp Slot Media Conv. (SFPTURSXMXXX2SFP1C) + 1G SM 20Km Dx veya 1G MM SFP Modül 60 Usd 32 Usd
  • Toplam sipariş tutarı www.sfpturkey.com.tr e-ticaret sitemizdeki veya yukarıdaki tablodaki liste satış fiyatları üzerinden 400$+KDV’yi geçtiği takdirde kampanyamızdaki özel indirimli fiyatlardan faydalanabilirsiniz. Siparişiniz içerisindeki kampanyalı ürünler kampanyamızda belirtilen indirimli fiyatlara göre fatura edilecektir.
  • Belirtilen kampanya fiyatları peşin ödemelerde geçerlidir. Kampanyamız 31 Ağustos’a veya stoklar tükenene kadar geçerlidir ve e-ticaret sitemiz üzerinden ve/veya online alışveriş sitelerindeki mağazalarımızdan (hepsiburada.com, amazon.com.tr, trendyol.com) yapılan alımlarda geçerli değildir. Ürün etiketleri kampanya görselindeki etiketlerden farklılık gösterebilir.
  • Mail order işlemlerinde tek çekim ödeme banka komisyon oranı %3 olacaktır. Taksitli alımlarda komisyon oranı için lütfen satış ekibimize danışınız. TL ödemelerde TCMB efektif satış kuru üzerinden ödeme tutarı hesaplanmaktadır.
  • Tüm yurtiçinde kargo ile gönderim ücreti kampanya fiyatına dahildir. Anlaşmalı Kargo HEPSİJET Kargo’dur.
  • İstanbul içi özel kurye talepleri için ayrıca fiyat farkı yansıtılacaktır. Kargoya veriliş süresi en geç 2 iş günüdür.
  • Kampanya kapsamında iade KESİNLİKLE yoktur.
  • Kampanya talepleri mutlaka mail olarak tarafımıza iletilmelidir, telefon ya da whatsapp üzerinden teklif verilmemektedir.

Detaylı bilgi ve sipariş için www.sfpturkey.com.tr web sitemizi ziyaret edebilir ya da 0555 090 87 37 numaralı hattımızdan ve satis@sfpturkey.com.tr mail adresimizden bizlere ulaşabilirsiniz.

#SFPTürkiye #SFPTURKEY #agustoskampanyasi #agustoskampanya #indirim #kampanya #ozelkampanya  #sm #mm  #agustos2023kampanyasi  #fibertransceiver #sfpmodül #teknoloji #sanayi #sanayiveteknoloji #teknolojidünyası #teknolojihaberleri #teknolojiçağı #teknolojibizeiyigeliyor #mediaconverter

Related Posts

Yorumunu kaldır