Hesabım
USD
SEPETİNİZ 1 ÜRÜN - $0.00
Anasayfa Kampanyalar Fiberoptik Ürünlerde %40 İndirim

Fiberoptik Ürünlerde %40 İndirim

- SFPTurkiye Editor

FİBEROPTİK ÜRÜNLERDE %40 İNDİRİM

Fiberoptik Ürünlerde Kaçırılmayacak Fırsatlar

MAYIS AYI KAMPANYA KOŞULLARI

  • Toplam sipariş tutarı www.sfpturkey.com.tr e-ticaret sitemizdeki standart satış fiyatları üzerinden 600$+KDV ‘yi geçtiği takdirde kampanyamızdaki %40 iskontodan faydalanabilirsiniz. Siparişiniz içerisindeki kampanyalı ürünler kampanya görselimizde belirtilen iskonto oranına göre fatura edilecektir.
  • Anlaşmalı bankalarımız ENPARA.COM ve TÜRKİYE İŞ BANKASI’ dır.
  • Mail order işlemlerinde tek çekim ödeme banka komisyon oranı %0 olacaktır. Taksitli alımlarda komisyon oranı için lütfen satış ekibimize danışınız. TL ödemelerde TCMB efektif satış kuru üzerinden ödeme tutarı hesaplanmaktadır.
  • Tüm yurtiçinde kargo ile gönderim ücreti kampanya fiyatına dahildir. Anlaşmalı Kargo HEPSİJET Kargo’dur.
  • İstanbul içi özel kurye talepleri için ayrıca fiyat farkı yansıtılacaktır. Kargoya veriliş süresi en geç 2 iş günüdür.
  •  Kampanya kapsamında iade KESİNLİKLE yoktur.
  • Kampanya detayları için satis@sfpturkey.com.tr veya  0555 090 87 37 numarasından/whatsapp hattından bizimle irtibata geçebilirsiniz. Kampanya talepleri mutlaka mail olarak tarafımıza iletilmelidir, telefon ya da whatsapp üzerinden teklif verilmemektedir.
 
Detaylı bilgi ve sipariş için www.sfpturkey.com.tr web sitemizi ziyaret edebilir ya da 0555 090 87 37 numaralı hattımızdan ve satis@sfpturkey.com.tr mail adresimizden bizlere ulaşabilirsiniz.
#SFPTürkiye #SFPTURKEY #mayiskampanyasi #mayiskampanya #indirim #kampanya #ozelkampanya #1G #10G #sm #mm #patchcord #om2patchcord #fiberpatchcord #mayis2023kampanyasi #1gsm #1gmm #1gsm #10gsm #10gmm #fibertransceiver #sfp #modül #teknoloji #sanayi #sanayiveteknoloji #teknolojidünyası #teknolojihaberleri #teknolojiçağı #teknolojibizeiyigeliyor

Related Posts

Yorumunu kaldır