Hesabım
USD
SEPETİNİZ 1 ÜRÜN - $0.00
Anasayfa Özel Günler 1-7 MAYIS BİLİŞİM HAFTASI

1-7 MAYIS BİLİŞİM HAFTASI

- SFPTurkiye Editor

Teknolojinin gücünü kutlamak ve dijital dönüşümün sunduğu fırsatları keşfetmek için kutlanan Bilişim Haftası Kutlu Olsun!

Her yıl Mayıs ayının ilk haftası, Bilişim Haftası adıyla kutlanır. 7 gün boyunca kamu, özel ve sosyal kuruluşlar nezdinde bilişimin tanım ve önemini vurgulayan toplumsal farkındalık odaklı çalışmalar yürütülür. Hemen her yıl çok sayıda online/fiziksel etkinlik, özellikle sosyal medya kanalları üzerinden paylaşımlar, yarışmalar, vb. düzenlenir.

Bu kapsamda Mayıs ayının ilk günlerinde, önceki yıllarda olduğu gibi teknolojinin önemi ve rolüne dair güçlü bir bilgi akışı hâkim. Bunun toplum bilinci ve farkındalığının güçlenmesi açısından son derece etkili ve ilham verici olduğuna şüphe yok.

Bilişim kavramı etkisini hızla artırıyor. Bilişim teknolojilerinin gelişimi ve yaygınlaşması, e-ticaret ve bankacılık hizmetleri başta olmak üzere hızlı ilerlemeyi beraberinde getiriyor. Zaman ve mekandan bağımsız olarak erişilebilen ürün ve hizmetlerin kabul görmesi bilişim teknolojilerinin yaygınlaşmasına etki etkiyor.

 

https://www.sfpturkiye.com

http://sfpturkey.com.tr

satis@sfpturkey.com.tr

info@sfpturkey.com.tr

https://gigacomturkey.com

https://gemaxxnetwork.com

02122705732 – 02122705737

 

#BilişimHaftası #TeknolojiHaftası #BilişimSektörü #DijitalDönüşüm #TeknolojiGelişimi #İnovasyonHaftası #YenilikçiTeknolojiler #BilişimEtkinlikleri #BilişimKonferansı #TeknolojiKariyeri

Related Posts

Yorumunu kaldır