Hesabım
USD
SEPETİNİZ 1 ÜRÜN - $0.00
Anasayfa Kampanyalar 11. Yıl – 11 Ürün %50+11 İndirim

11. Yıl – 11 Ürün %50+11 İndirim

- SFPTurkiye Editor
11. Yıl - 11 Ürün %50+11 İndirim

11. Yıl – 11 Ürün %50+11 İndirim

NİSAN AYI KAMPANYA KOŞULLARI

  • SFPTÜRKİYE/SFPTURKEY markaları, SFPTURKEY Elektronik İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi’nin Türk Patent Enstitüsü onaylı tescilli markasıdır. SFPTÜRKİYE/SFPTURKEY markalı ürünlerimiz CE, FC, RoHS sertifikalarına sahiptir.
  • Ürünlerimiz 3 yıl %100 marka sahibi ve ithalatçı firma SFPTURKEY Elektronik İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi değişim garantilidir.
  • Belirtilen kampanya fiyatları peşin ödemelerde geçerlidir. Kampanyamız 30 Nisan’a veya stoklar tükenene kadar geçerlidir ve e-ticaret sitemiz üzerinden ve/veya online alışveriş sitelerindeki mağazalarımızdan (hepsiburada.com, amazon.com.tr, trendyol.com) yapılan alımlarda geçerli değildir. Ürün etiketleri kampanya görselindeki etiketlerden farklılık gösterebilir.
  • Kampanyamız 1G Single Mode 20 km, 40 km, 80 km, 160 km veri iletim mesafeli, 1G Multi Mode, 10G Single Mode 10 km ve 10G Multi Mode modüller; 3 metrelik Single Mode ve OM2 Multi Mode fiberoptik patch kablolar için geçerlidir. 10G modüllerde HP uyumlu ürünler kampanya kapsamı dışındadır.
  • Kampanya dahilindeki her bir üründen maksimum 40 adet sipariş verilebilir. Farklı ürünlerde toplam sipariş adedi 40 adedin üstüne çıkabilir
  • Toplam sipariş tutarı www.sfpturkey.com.tr e-ticaret sitemizdeki standart satış fiyatları üzerinden 790$+KDV ‘yi geçtiği takdirde kampanyamızdaki %61 iskontodan faydalanabilirsiniz. Siparişiniz içerisindeki kampanyalı ürünler kampanya görselimizde belirtilen iskonto oranına göre fatura edilecektir.
  • Kampanya dahilindeki fiberoptik patch kablolar Single Mode ya da Multi Mode OM2 3 metrelik LC-LC ve LC-SC tiptir. Dış kılıfları PVC olacaktır. İhtiyaç duyulan ürünlerde metraj değişikliği olursa; Single Mode patch kabloda her metre için 0,60$, Multi Mode OM2 patch kabloda her metre için 0,70$ adet başına fiyat farkı eklenecektir.
  • Kampanya dahilindeki Multi Mode OM2 3 metre patch kabloların OM3 olarak istenmesi halinde her metre için 0,70$ adet başına fiyat farkı, OM4 olarak istenmesi halinde her metre için 0,90$ adet başına fiyat farkı eklenecektir
  • Anlaşmalı bankalarımız ENPARA.COM ve TÜRKİYE İŞ BANKASI’ dır.
  • Mail order işlemlerinde tek çekim ödeme banka komisyon oranı %0 olacaktır. Taksitli alımlarda komisyon oranı için lütfen satış ekibimize danışınız. TL ödemelerde TCMB efektif satış kuru üzerinden ödeme tutarı hesaplanmaktadır.
  • Tüm yurtiçinde kargo ile gönderim ücreti kampanya fiyatına dahildir. Anlaşmalı Kargo HEPSİJET Kargo’dur.
  • İstanbul içi özel kurye talepleri için ayrıca fiyat farkı yansıtılacaktır. Kargoya veriliş süresi en geç 2 iş günüdür.
  •   Kampanya kapsamında iade KESİNLİKLE yoktur.
  • Kampanya detayları için satis@sfpturkey.com.tr veya  0555 090 87 37 numarasından/whatsapp hattından bizimle irtibata geçebilirsiniz. Kampanya talepleri mutlaka mail olarak tarafımıza iletilmelidir, telefon ya da whatsapp üzerinden teklif verilmemektedir.
 
Detaylı bilgi ve sipariş için www.sfpturkey.com.tr web sitemizi ziyaret edebilir ya da 0555 090 87 37 numaralı hattımızdan ve satis@sfpturkey.com.tr mail adresimizden bizlere ulaşabilirsiniz.
#SFPTürkiye #SFPTURKEY #nisankampanyasi #nisankampanya #indirim #kampanya #ozelkampanya #1G #10G #sm #mm #patchcord #om2patchcord #fiberpatchcord #nisan2023kampanyasi #1gsm #1gmm #1gsm #10gsm #10gmm #fibertransceiver #sfp #modül #teknoloji #sanayi #sanayiveteknoloji #teknolojidünyası #teknolojihaberleri #teknolojiçağı #teknolojibizeiyigeliyor

Related Posts

Yorumunu kaldır