Hesabım
USD
SEPETİNİZ 1 ÜRÜN - $0.00
Anasayfa Özel Günler 2 Nisan – Dünya Otizm Farkındalık Günü

2 Nisan – Dünya Otizm Farkındalık Günü

- SFPTurkiye Editor
2 Nisan - Dünya Otizm Farkındalık Günü

Dünya Otizm Farkındalık Günü, her yıl 2 Nisan’da dünya genelinde kutlanan bir farkındalık günüdür. Bu gün, otizm spektrum bozukluğu olan kişilerin yaşadıkları zorluklar hakkında farkındalık yaratmak, otizm spektrum bozukluğu olan bireylerin toplumda daha iyi anlaşılmasını ve kabul edilmesini sağlamak amacıyla düzenlenir.

Otizm spektrum bozukluğu, beynin normal gelişimini etkileyen bir nörogelişimsel bozukluktur. Bu bozukluğun belirtileri, sosyal etkileşim, iletişim, tekrarlayan davranışlar ve ilgi alanlarında zorluklarla kendini gösterir. Her otizm spektrum bozukluğu olan kişi, farklı semptomlar gösterir ve farklı seviyelerde destek ihtiyacı duyar.

Dünya Otizm Farkındalık Günü, otizm spektrum bozukluğu olan bireylerin toplumda kabul edilmesini ve desteklenmesini sağlamaya çalışır. Bu gün, otizm spektrum bozukluğu olan kişilerin yaşadıkları zorluklara dikkat çekerek, farkındalık yaratmayı amaçlar. Ayrıca, otizm spektrum bozukluğu olan kişilerin güçlü yanlarına ve yeteneklerine de dikkat çekmek, onların toplumda daha iyi anlaşılmasını sağlamak için bir fırsat sunar.

https://www.sfpturkiye.com

http://sfpturkey.com.tr

satis@sfpturkey.com.tr

info@sfpturkey.com.tr

https://gigacomturkey.com

https://gemaxxnetwork.com

02122705732 – 02122705737

#DünyaOtizmFarkındalıkGünü #OtizmSpektrumBozukluğu #OtizmFarkındalık #AutismAwareness #LightItUpBlue #StandUpForAutism #DifferentNotLess #InclusionMatters #AutismAcceptance #AutismAdvocate #SFPTURKEY #SFPTurkey #Sfpturkey #sfpturkey #sfptürkiye #SFPTürkiye

Related Posts

Yorumunu kaldır