Hesabım
USD
SEPETİNİZ 1 ÜRÜN - $0.00
Anasayfa Özel Günler 19 AĞUSTOS DÜNYA İNSANİ YARDIM GÜNÜ

19 AĞUSTOS DÜNYA İNSANİ YARDIM GÜNÜ

- SFPTurkiye Editor
Dünya İnsani Yardım Günü, her yıl 19 Ağustos’ta kutlanır. Bu özel gün, dünya genelinde insani yardım çalışmalarına adanmış ve yardımseverlik ruhunu vurgulayan bir fırsattır. Birleşmiş Milletler (BM) tarafından 2009 yılında alınan bir kararla belirlenmiştir.
Dünya İnsani Yardım Günü, acil durumlar, doğal afetler, çatışmalar ve diğer zorlu koşullar altında yardım faaliyetlerine katkıda bulunan insani yardım çalışanlarını ve kuruluşları takdir etmeyi amaçlamaktadır. Bu gün aynı zamanda, dünyanın farklı bölgelerindeki insanlara yönelik dayanışma, merhamet ve yardımseverlik duygularını artırmayı hedefler.
Her yıl, Dünya İnsani Yardım Günü çeşitli etkinlikler, konferanslar ve toplantılar düzenlenerek kutlanır. Bu vesileyle, insani yardım çalışanlarına teşekkür edilir, onların cesaretli çabaları vurgulanır ve yardıma ihtiyacı olan topluluklara yönelik bilinç oluşturulur. Bu gün, insani yardımın önemini hatırlamak ve toplumları daha dayanışma içinde bir dünya için teşvik etmek adına önemli bir anı oluşturur.
 
https://www.sfpturkiye.com
http://sfpturkey.com.tr
satis@sfpturkey.com.tr
info@sfpturkey.com.tr
https://gigacomturkey.com
https://gemaxxnetwork.com
02122705732 – 02122705737
 
#WorldHumanitarianDay #DünyaİnsaniYardımGünü #HumanitarianDay #HelpingHands #Yardımseverlik #WeCare #GlobalSolidarity #HumanityFirst #YardımGünü #TogetherForHumanity

Related Posts

Yorumunu kaldır