Hesabım
USD
SEPETİNİZ 1 ÜRÜN - $0.00
Anasayfa Kampanyalar Ocak 2023 Yeni Yıl Kampanyası

Ocak 2023 Yeni Yıl Kampanyası

- SFPTurkiye Editor

Ocak 2023 Yeni Yıl Kampanyası!!!

https://sfpturkiye.com/ocak_2023_kampanyasi

!!!! YENİ YIL OCAK 2023 KAMPANYASI !!!!

OCAK AYI KAMPANYA KOŞULLARI

  • SFPTÜRKİYE/SFPTURKEY markaları, SFPTURKEY Elektronik İth. İhr. Tic. Ltd. Şti. Türk Patent Enstitüsü onaylı tescilli markasıdır. SFPTÜRKİYE/SFPTURKEY markalı ürünlerimiz CE, FC, RoHS sertifikalarına sahiptir.
  • Ürünlerimiz 3 yıl %100 marka sahibi ve ithalatçı firma olan SFPTURKEY Elektronik İth. İhr. Tic. Ltd. Şti. değişim garantilidir.
  • Kampanya kapsamında 1G RJ45 ve 10G RJ45 sfp modüller dahil olmayıp sitemizde yayında olan tüm fiberoptik transceiver ürün grubu ve aşağıdaki linkte belirtilmiş olan tüm fiber ürünler için geçerlidir. (https://sfpturkiye.com/fiber-patchcord-fiyat-tablosu) Kampanya kapsamındaki bu ürünlerde, adet başına birim fiyatlar kampanya görselinde belirtildiği şekilde sabittir.
  • Toplam sipariş tutarı sfpturkey.com.tr e-ticaret sitesinde belirtilen standart satış fiyatları üzerinden 415$+KDV ‘yi geçtiği taktirde kampanyamızdan belirtilen indirimden faydalanabilirsiniz. Siparişiniz içerisindeki kampanyalı ürünler kampanya görselimizde belirtilen birim fiyatlar üzerinden fatura edilecektir.
  • Kampanya katılım şartı olan 415$+KDV hesaplanırken sipariş içerisindeki bütün ürünlerin sfpturkey.com.tr internet sitesindeki satış fiyatları dikkate alınır.
  • Kampanyamız 31 Ocak tarihine veya stoklar tükenene kadar geçerli olup e-ticaret sitemiz üzerinden ve/veya online alışveriş sitelerindeki mağazalarımızdan (hepsiburada.com, amazon.com.tr, trendyol.com) yapılan alımlarda geçerli değildir. Ürün etiketleri, kampanya görselindeki etiketlerden farklılık gösterebilir.
  • Mail order işlemlerinde tek çekim ödeme banka komisyon oranı %0 olacaktır. Taksitli alımlarda komisyon oranı için lütfen satış ekibimize danışınız. TL cinsinden ödemelerde TCMB efektif satış kuru üzerinden ödeme tutarı hesaplanmaktadır.
  • Anlaşmalı bankalarımız ENPARA.COM ve TÜRKİYE İŞ BANKASI’ dır.
  • Yurt içinde kargo ile gönderim ücreti TARAFIMIZA aittir. Anlaşmalı Kargo MNG ve/veya HepsiJet Kargo’dur.
  • İstanbul içi özel kurye talepleri için ayrıca fiyat farkı yansıtılacaktır. Kargoya veriliş süresi en fazla 3 iş günüdür.
  • Kampanya kapsamında iade KESİNLİKLE yoktur.
  • Kampanya detayları için satis@sfpturkey.com.tr veya 0555 090 87 37 numarasından/whatsapp hattından bizimle irtibata geçebilirsiniz. Kampanya talepleri mutlaka mail olarak tarafımıza iletilmelidir, telefon ya da whatsapp üzerinden teklif verilmemektedir.
 
Detaylı bilgi ve sipariş için www.sfpturkey.com.tr web sitemizi ziyaret edebilir ya da 0555 090 87 37 numaralı hattımızdan ve satis@sfpturkey.com.tr mail adresimizden bizlere ulaşabilirsiniz.
#SFPTürkiye #SFPTURKEY #yeniyil #ocakkampanya #indirim #kampanya #fibertransceiver #sfp #modül #teknoloji #sanayi #sanayiveteknoloji #teknolojidünyası #teknolojihaberleri #teknolojiçağı #teknolojibizeiyigeliyor

Related Posts

Yorumunu kaldır