Hesabım
USD
SEPETİNİZ 1 ÜRÜN - $0.00
Anasayfa Ürün Tanıtımı Aktif Optik Kablo (AOC Kablosu)

Aktif Optik Kablo (AOC Kablosu)

- SFP Türkiye
SFP Türkiye

Aktif Optik Kablo (AOC Kablosu)

AOC Kablosu, geleneksel bakır kablolarda olduğu gibi aynı elektriksel girdiyi fiber optik kablo kullanarak konnektörler arasında iletmeyi sağlayan yeni teknoloji bir kablo tipidir.

Aktif Optik Kablo, elektriksel girdinin optik dataya dönüşümünü kablonun iki uç noktasında yapmaktadır. Bu sayede, mesafeden dolayı oluşabilecek performans kayıplarını minimize eder ve veri iletim hızını iyileştirir. Bu işlem esnasında elektriksel arayüzle uyumluluk sağlamak için herhangi bir veri kaybına da sebebiyet vermez. AOC kabloları veri merkezi, ağ iletişimi ve yüksek performans gerektiren bilgi işlem uygulamalarında gerekli olan yüksek yoğunluklu ver transferi ihtiyaçlarını karşılamak için dizayn edilmiştir.

Direkt Bağlantı Kablosu (DAC Kablosu – Twinax kablosu)

DAC Kablo konektörleri, elektromanyetik parazit, nem ve ısı dahil olmak üzere bir çok zorlu dış ortam çalışma koşullarını karşılamaktadır. Temel endüstriyel özellikleri sağlayabilen yüksek hızlı performans değerlerinde yüksek kaliteli kablaj ihtiyacı kalite test ve kontrol sistemlerince belirlenmiştir.

Standart DAK kabloları, kablo metrajına göre farklı kablo ölçerleri (AWG) sunulmaktadır. DAC kabloları çalışma esnasında değiştirilebilen niteliktedir. Ayrıca, üründe programlanmış olan EEPROM yazılımı cihazın bakır kablaj ve fiber optik modül arasında ayrım yapabilmesini sağlamaktadır.

Pasif kablaj çözümlerinin (twinax kablosu) düşük enerji tüketim seviyesi rack kabinet içi ya da kabinetten kabine uygulamalarda direk bağlantı kablolarının ekonomik bir çözüm olmasını ve tercih edilmesini sağlamaktadır.

Transceiver (SFP Modül)

SFP+ modüller 850 nm, 1310nm ve 1550nm, 10 gigabit/saniye veri iletimi uygulamaları için kullanılan çok amaçlı fiber optik modüllerdir. Bu transceiverlar veri iletişimi, veri depolama networkleri (SAN/NAS) uygulamalarında ideal olarak kullanılmaktadır. Bu uygulamalar, IEEE 802.3ae ve fiber optik standartlarıdır. Fiber Kanal 10G, 8.5G, 4.25G, 2.125G, 1.0625G, 10G BASE-SW / SR / LR / ER, 1000Base-SX Ethernet.
SFP + modülleri şunları içerir: SFP + 10GSR; SFP + 10GLRM; SFP + 10GLR; SFP + 10GER; SFP + 10GZR; 18 Kanal CWDM SFP +; 40 Kanal DWDM SFP + ve BIDI SFP +.

TOSA

TOSA (Verici Optik Alt Montajı), elektrik sinyallerinin optik sinyallere (E / O dönüşümü) dönüşmesini sağlayan Optik Alt Montajdır, TOSA’nın ana performans endeksleri, optik güç değerini (Po), merkezi dalga boyunu (λC) vb. İçerir.

(TOSA, telsizin içindeki elektrik sinyalini optik sinyale dönüştürmek ve daha sonra kendisine bağlı olan fiber optik tel üzerinden iletmekten sorumlu olan bileşendir. Verici optik alt düzeneği bir elektrik bağlantısı, bir monitör fotodiyotu, bir lazer diyot, metal veya plastik olabilen bir mahfaza ve bir optik arayüzden oluşur. TOSA, her fiber optik alıcı vericinin önemli bir bileşenidir.)

ROSA

(Alıcı Optik Alt Aksamı (ROSA)
ROSA, alıcı-vericideki diğer bileşendir. ROSA, karşı ucun alıcı-vericisinin TOSA’sı tarafından iletilen optik sinyali almaktan ve iletişim ekipmanının anlayabilmesi için bunu bir elektrik sinyaline dönüştürmekten sorumludur. Alıcı optik alt düzeneği bir fotodiyot, bir mahfaza ve elektriksel arayüzden oluşur. Fotodiyot optik sinyali alır, muhafaza metal veya plastik bir kapak sağlar ve elektrik arayüzü iletişim ekipmanına bağlanır. ROSA ayrıca her fiber optik alıcı-vericinin önemli bir bileşenidir. Bir araya gelen bir çift TOSA ve ROSA birlikte optik alıcı-vericiyi oluşturur. ROSA ayrıca alınan sinyali geliştirmek için amplifikatör içerebilir.)

https://www.sfpturkiye.com

http://sfpturkey.com.tr

satis@sfpturkey.com.tr

info@sfpturkey.com.tr

https://gigacomturkey.com

https://gemaxxnetwork.com

02122705732 – 02122705737

Related Posts