Hesabım
USD
SEPETİNİZ 1 ÜRÜN - $0.00
Anasayfa Ürün Tanıtımı Bakır SFP ve Ethernet Kablosu Hakkında Bilgiler

Bakır SFP ve Ethernet Kablosu Hakkında Bilgiler

- SFP Türkiye

Bakır SFP ve Ethernet Kablosu Hakkında Bilgiler

1G Ethernet bağlantısı, Kategori 5 veya üzeri dört korumasız bükümlü kablo çifti üzerinden 1000 Mbps hız sağlayan Gigabit Ethernet’tir. 1G bakır bağlantısı, sunucu anahtarlama için veri merkezlerinde, LAN’larda, masaüstü bilgisayar switchlerinde, geniş bant uygulaması için masaüstünde kullanılabilen maksimum 100 metre uzunluğunda bir veri iletimi sağlamaktadır.

SFP portlu 1G Ethernet Switchten Gigabit Hız Alma Yöntemleri

SFP portlu 1G Ethernet Switchten Gigabit hız almak için iki yöntem vardır: Her switchteki Ethernet portlarına Ethernet kablosu takılarak bağlantı kurulabilir veya Switchlerdeki SFP portlarına bakır SFP modülü (RJ45) takılarak bağlantı Ethernet kablosuyla sağlanabilir. Bakır SFP modül kullanırsak, iki switchteki SFP bağlantı noktalarına sırasıyla iki bakır SFP modül yerleştirmeli ve ardından aralarında bağlantı yapmak için bir Ethernet kablosu kullanmalıyız. Diğer bir çözüm ise Switchteki yerleşik Ethernet portlarının avantajını kullanır ve iki switchi bağlamak için doğrudan standart bir Ethernet kablosu kullanmalıyız.

Bakır SFP modül(RJ45) kullanmak gelecekte daha yüksek bant genişliğine geçilmek istendiğinde ve güvenlik açısından daha avantajlıdır. Ethernet kablosu elektriksel akımı ilettiği için yangını, şimşeği yakalaması daha kolaydır. Bir diğer avantajı da güç tasarrufu sağlamasıdır. 100’den fazla bağlantı olduğunda, SFP bağlantı noktalarını seçmek, Ethernet bağlantı noktalarından daha fazla güç tasarrufu sağlar.

https://www.sfpturkiye.com

http://sfpturkey.com.tr

satis@sfpturkey.com.tr

info@sfpturkey.com.tr

https://gigacomturkey.com

https://gemaxxnetwork.com

02122705732 – 02122705737

Related Posts

Yorumunu kaldır